Friday, February 3, 2017

Colgate proizvodi se sada u Americi mogu naručiti pritiskom na dugme!

u americi, oralna higijena, paste, zub, dugme,

Colgate proizvodi se sada u Americi mogu naručiti pritiskom na dugme!


U Americi, Njujorku , Colgate-Palmolive je najavio da će  potrošačima u budućnosti olakšati kupovinu i naručivanje Colgate stomatoloških  proizvoda. Kompanija je nedavno pokrenula brend  Amazon Dash dugme. Radi se o prilagodljivom uredjaju koji omogućava korisnicima da se snabdeju  sa preko 25 proizvoda. Proizvodi su  za oralnu higijenu kao što su pasta za zube, četkice za zube i vodice za usta, pritiskom na dugme.U Americi Colgate
 proizvodi se sada mogu naručiti pritiskom na dugme!
oralna higijena, paste, zub, dugme,

Amazon Dash dugme novina u americi?

Amazon Dash dugme je Wi-Fi povezan uređaj koji omogućava korisniku da naruči svoj omiljeni proizvod pritiskom na dugme. Za sada je ovaj način poručivanja dostupan samo u Americi. Dugme je upareno sa proizvodom po izboru korisnika. Proizvod se može izabrati preko Amazon aplikacije na Android ili iOS smartfon-u korisnika. Ukoliko potrošač ostane bez paste za zube, na primer, jednim pritiskom na dugme  se automatski vrši porudžbina sa Amazon Prime besplatnom dostavom. Kada se jednom pritisne dugme  na uredjaju  će se upaliti zeleno svetlo  ukoliko je porudžbina bila uspešna. Ukoliko pak porudžbina nije bila uspešna, upaliće se crveno svetlo. Svi  statusi porudžbine moći će da se prate i provere preko Amazon aplikacije.

Koja je prednost ovog patenta?

Sa ovim jednostavnim patentom za kupovinu proizvoda za oralnu higijenu, iz Colgate-a se nadaju da ce na taj način ljudi više voditi računa o oralnom zdravlju i lepšem osmehu jer ih od toga odvaja samo jedan pritisak dugmeta.

Kupci u Americi mogu da naruče Dash dugme za Colgate za 4.99 dolara na amazon.com/dashbutton.  Medjutim, da bi mogli da ga koriste, moraju biti Amazon Prime članovi. Osim kupovine proizvoda za oralnu higijenu , preko Dash tastera se takodje mogu poručiti i razni kozmetički proizvodi kao i proizvodi za domaćinstvo  takodje.


Nama ostaje da se nadamo da će ovaj patent uskoro biti dostupan i kod nas. A do tada ipak nemojte da zapostavite brigu o svojim zubima kao i oralnoj higijeni, jer proizvoda ima svuda i za svačiji džep.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.