Wednesday, March 19, 2014

Kako pronaći dobrog stomatologa




Kako pronaći  dobrog stomatologa nije ni lako ni jednostavno pitanje. Pogotovo naći dobrog stomatologa u Beogradu.

Najbolje je prvo se  raspitajte se kod prijatelja poznanika  da li oni imaju svog  stomatologa  i kako su zadovoljni uslugama. Strah koji je kod većine pacijenata  prisutan je najveći  razlog izbegavanja posete zubaru.

Pacijenti sa izraženim strahom od zubara mnogo su osetljiviji u odnosu na druge pacijente. Prag bola im je mali pa ih boli i ono što ne bi trebalo boleti.  Razlog za strah kod većine pacijenata su  ranija loša iskustva sa zubarima. Većina pacijenata su  kao mali imali stresno iskustvo sa zubarom i zbog neredovne posete  dozvolili da imaju dosta pokvarenih zuba.  Danas sve stomatološke usluge je moguće raditi sa anestezijom i to je razlog više da se kod stomatologa ide bez straha.

Pronađite stomatologa sa kojim ćete izgraditi odnos pun poverenja  i poseta stomatologu će Vam predstavljati prijatan osećaj a ne traumu.


Pri prvoj poseti zubaru  obavite samo pregled   a popravljanje zuba ostavite za neki drugi put. Ukoliko je prvi utisak koje ste stekli  pozitivan, razlog je da kod stomatologa dođete i drugi put.
Slatkiši, kafa, cigarete štetno utiču na belinu zuba ali su zadovoljstva kojih se teško odričemo.
I pored redovne higijene zubi sa godinama gube svoju blistavost i belinu.
Sitnih zadovoljstava se ne morate odreći  da bi imali blistav osmeh. Redovna poseta dobrom zubaru je dovoljna da Vaš osmeh uvek bude blistav. Odlazak zubaru  radi popravke zuba ili skidanja kamenca ne treba odlagati već čim primetite malu promenu na zubu posetite zubara.



Zubima treba posvetiti  posebnu  paznju a poseta zubaru mora biti redovna.
Dobar zubar i dobar stručnjak rešiće Vaš problem lako i brzo. Zube moramo čuvati  ne samo zbog blistavog osmeha već  i  iz zdravstvenih razloga. Lečenje zuba nije šala i ne treba ga prepustiti tako olako. Ne čekajte da Vas zub zaboli već pronađite dobrog zubara I poveritemu brigu oko vaših zuba.

Najbolja zaštita zdravlja zuba je pravilna prevencija  koja podrazumeva  svakodnevnu oralnu higijenu zuba, redovne preglede kod zubara i redovno čišćenje zuba od kamenca.  Privatne stomatološke ordinacije su na svakom koraku, a na ulicama  sve više srećemo  ljude bez zuba.  Nađite  dobrog zubara koji će Vas posavetovati i učiniti da Vaši zubi  budu zdravi. Održavajte svoje zube redovno i sprečite  oboljenja potpornog aparata zuba. Pridržavajte se pravila bolje je sprečiti nego lečiti.

Vodite brigu o zubima.  Ne dozvolite sebi da izgubite zube.  Pokazatelj dobrog zdravlja je i oralno zdravlje.

Redovnim posetama stomatologu  čuvate zdravlje zuba i na taj način sprečavate  i  ostale zdravstvene probleme. Zdravi zubi osim što Vam daju  širok i blistav osmeh  i osećaj samopouzdanja, bitni su i za pravilan govor i ishranu.

Pronađite dobrog zubara koji će Vas  ljubazno dočekati i ispratiti iz ordinacije i uz primenu najsavremenije opreme i materijala, svoje stručnosti ,  pružiti kompletne stomatološke usluge po najpovoljnijim cenama.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.