Friday, December 13, 2013

Opalescence® gel

 Opalescence® gel za izbeljivanje zuba

Koji gel koristimo u našoj ordinaciji


Dosta pacijenata se interesuje koji gel za izbeljivanje koristimo u ordinaciji.

Mi u našoj ordinaciji koristimo Opalescence® gel za izbeljivanje zuba

Opalescence®, patentirani sistem za izbeljivanje zuba, postepenim oslobađanjem aktivne supstance oksidira (izbeljuje) prebojenosti u zubima. Ovaj proces ne remeti strukturu zuba.

Iskustva kao i dobijeni rezultati ispitivanja pokazuju izvesni stepen izbeljivanja kod velike većine pacijenata kod kojih je primenjen tretman Opalescence® sistemom.



Važno je napomenuti da porcelanske krunice i kompozitne plombe u boji zuba ne mogu da se izbele.

Šta treba znati o procesu tretmana?


Vaš stomatolog će prvo da izvrši sistematski pregled Vaših zuba i desni, pošto je zdrava usna duplja veoma važan faktor uspeha tretmana. Nephodno je popraviti one zube koji su zahvaćeni karijesom, a moguće je da će biti potrebno zameniti i pojedine stare plombe.


 Nakon toga uzima se otisak zuba na osnovu čega se priprema individualna navlaka koja precizno naleže na površinu zuba. Pošto se navlaka pravi od fine plastične folije, njeno nošenje je udobno. Kada se pripremi navlaka, Vaš stomatolog će vam objasniti primenu Opalescence® gela.


 Većina pacijenata navlaku stavlja i nosi dok spava.
 Vaš stomatolog će odlučiti koliko će noći biti potrebno primeniti tretman za dobijanje najboljih mogućih rezultata. U većini slučajeva 3-8 noćnih tretmana je dovoljno. 

U pojedinim slučajevima vaš stomatolog može da savetuje i dnevno nošenje navlake na kraći vremenski period.
Jako je bitno da na zubima nema puno plombi i drugih oštećenja. Takodje pro;itajte i ovaj teks o prirodnim preparatima za beljenje zuba.


Vaš stomatolog dr Marijana Herceg, nastavite da me pratite i putem fb strane https://www.facebook.com/pages/Vas-stomatolog/511843055579076

  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.