Wednesday, November 27, 2013

Da li ukrasavati zub cirkonima?





Zubni nakit – cirkoni, diskretno će zasvetlucati pri svakom Vašem osmehu i, nema sumnje, ostaviti utisak na okolinu.

Ukrašavanje zuba cirkonima je potpuno neškodljivo i bezbolno i ne oštećuje strukturu zuba. Ugradnja zubnog nakita zapravo i nije klasična ugradnja, već vrsta pričvršćavanja cirkona za zube. Cirkon sa zuba može da se ukloni u svakom trenutku.

Zubni nakit čine kristalići različitih boja i oblika koji se lepe na površinu zuba potpuno neinvazivnom tehnikom, bez brušenja i potpuno bezbolno.
Na zubima mogu stajati i do nekoliko godina, a ukoliko želite da ih skinete ili promenite vrlo se jednostavno skidaju ne ostavljajući nikakav trag na zubu. Obično se stavljaju na prednje gornje zube (2,3), a njihovo postavljanje gotovo je u svega 15 minuta.


Takodje postoji mogucnost ugradnje na prirodnim i veštačkim zubima.
Jedan od velikih hitova u ukrašavanju tela već par godina je zubni nakit koji naglašava blistavost i lepotu osmeha te naravno same zube, a postao je i vrlo popularan među mnogim slavnim osobama.

Iako se na prvi pogled čini kao nešto novo, upućenijima u povesne zanimljivosti poznato je da su čak i stare civilizacije rado ukrašavale svoje zube te su tako npr. stari Egipćani u svoje zubne proteze stavljali razne ukrasne detalje od žada.

Ne čekajte mnogo već dočekajte drage dame Novu godinu sa predivnim cirkonom na vašem zubu.
Ako Vas još nešto zanima ne ustručavajte se već me pitajte.

Pozdrav Vaš stomatolog dr Marijana Herceg

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.